Dyrlæge til Gnavere nær Roskilde

Kaniner og marsvin

Din lille gnaver har til tider også brug for behandling hos en dyrlæge. Derfor er vi hos Gundsø Dyreklinik klar til at behandle dit marsvin, hamster, kanin eller hvad end gnaver, du måtte have, så den igen bliver sund og rask.

Det særlige ved din gnaver er, at den har et helt specielt tarmsystem og at dens tænder vokser hele dens liv. Derfor er det rigtig vigtigt, at din lille ven får det helt rigtige foder, som både holder deres tarmsystem sundt og sørger for at slide deres tænder, så de ikke får spiseproblemer.

Hos Gundsø Dyreklinik har vi både veterinærsygeplejersker og dyrlæger for gnavere, der er godt rustede til at behandle dit kæledyr og sørge for, at det trives.

Kontakt os på telefon 46 78 70 08 eller udfyld vores kontaktformular med dit spørgsmål, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med gode råd til, hvordan din gnaver forbliver sund, rask og glad.

 

Hvordan ved du, om du har brug for en dyrlæge til gnavere?

Din gnaver vil helt naturligt prøve at skjule sygdomme. I naturen er den et byttedyr, og derfor er det vigtigt, at rovdyrene ikke ser, at den er svag.

Derfor er det en god idé, at du jævnligt får din gnaver undersøgt og ser, om alt er, som det skal være.

Nogle ting, der kan betyde, at du skal tage din gnaver til dyrlæge, er for eksempel:

  • At din gnaver taber sig og har mistet appetitten
  • At den klør sig intensivt
  • At den drikker og tisser mere, end den plejer
  • At din gnaver har unormale bevægelser, eller ikke bevæger sin snude
  • At din gnaver generelt virker nedstemt og energiforladt

Oplever du, at din gnaver har nogle af de symptomer, vi beskriver ovenfor? Så skal du endelig ikke tøve med at ringe til os og bestille en tid hos en af vores dyrlæger, som sørger for, at din gnaver får det godt igen.

 

Træk på vores dyrlægers store viden om gnavere

Behandling af gnavere er kompliceret, men hos Gundsø Dyreklinik har vi god erfaring, og derfor er du også garanteret omsorgsfuld og grundig udredning og behandling af din gnaver.

Vi deler også gerne vores erfaring med dig, så du har de bedste forudsætninger for at give din gnaver det bedste liv.

For eksempel ved vi, at det er en god idé, at din kanin bliver neutraliseret. Har du en hun, bliver risikoen for sygdomme nemlig mindre, og hannerne får færre adfærdsproblemer.

Og vi har mange flere gode råd, for vi vil kun det bedste for dit dyr.

Tag fat i os når du vil have en omsorgsfuld, grundig og rummelig dyrlæge til din gnaver. Det eneste du skal er at ringe på telefon 46 78 70 08 eller udfylde vores kontaktformular.

Sidebar