Topbillede af hund med legetøj

Hundedyrlæge ved Roskilde

På Gundsø Dyreklinik får du altid omhyggelig og omsorgsfuld behandling af din hund. Vores hundedyrlæger har indgående erfaring og er fagligt rigtigt godt rustet til at tage sig af din hund. Vi går meget op i, at både du og din hund føler jer velkomne, trygge og godt behandlet hos os.

Vores vigtigste mission er, at din hund får et godt, langt og sundt liv, så I får glæde af hinanden i mange år fremover. Af den grund har vi investeret i klinikressourcer, der gør os i stand til netop det. Du er meget velkommen til at kontakte os med dine bekymringer og spørgsmål om din hund, enten ved at ringe på telefon 46 78 70 08 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Opstår der problemer her og nu for din hund, så kontakt os.

For akut behandling af din hund, klik her.

Vores kliniktider

Vi har åbent til at tage imod dig og din hund på klinikken mandag til fredag fra kl. 09.00-17.00.

Vi har telefontid mandag til fredag fra kl. 08.00-11.00, hvor du kan fortælle om din hunds behov og bestille tid til undersøgelse.

Her får du en personlig og faglig dyrlæge til hunde nær Roskilde

Hos vores hundedyrlæger finder du alle former for behandling til din hund – både de helt almindelige undersøgelser, der sørger for, at din hund altid trives og er sund, og de akutte behandlinger, når din hund har behov for hjælp.

Vi har både dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejder målrettet for at sikre din hunds trivsel, og vi har kapacitet til de situationer og problemstillinger, som du kan komme ud for med din hund. For blot at nævne et par stykker:

  • Forebyggende indsats som f.eks. vaccinationer, tandrensning og foderrådgivning samt generel rådgivning om hundens trivsel
  • Medicinske diagnoser
  • Operationer

Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig. Derfor er du også sikker på, at vi ser din hund som det individ, den er.

En hundedyrlæge nær Roskilde der anbefaler det rigtige foder

På Gundsø Dyreklinik anbefaler vi at din hund hver dag får en sund og stabil kost. Vi forhandler en basisfoder som giver din hund den nødvendige daglige næring. Du kan købe EUKANUBA foder i klinikken til din hunds daglige næring.

Ved sygdom har vi endvidere dyrlægeordineret foder fra HILL’s – Prescription Diet.

Sidebar