Topbillede af hund med legetøj

Hvem er vi

Gundsø Dyreklinik ejes af dyrlæge Charlotte Almlund.

Vi overtog klinikken af dyrlæge Anders Sørup Sørensen i 2001

Overtagelsen af klinikken var en naturlig udvikling af vores samarbejde idet vi alle har arbejdet som assistenter i denne praksis i mange år.

Sørensen døde desværre i 2002 efter mere end 30 år som praktiserende dyrlæge i Gundsølille.
Efter overtagelsen valgte vi at modernisere klinikken. Dette indebar opførelsen af en topmoderne klinik på 450 m2 med mulighed for at undersøge og behandle både smådyr og heste.

Klinikken råder over alle moderne hjælpemidler som f.eks. røntgen, scanner, endoskop, gastroskop og meget andet. Vi råder endvidere over eget laboratorium som også er underlagt fødevarestyrelsens kontrol.

Vi er medlem af Den Danske Dyrlægeforening ( DDD )

Herved er du sikret at klinikkens personale opfylder de faglige, etiske og moralske krav som stilles i henhold til loven for udførelse af dyrlægearbejde. Du er også sikret mod tab i forbindelse med eventuel fejlbehandling (en situation som vi heldigvis ikke har været indvolveret i). Vores dyrlæger i Roskilde deltager hele tiden i efteruddannelse i henhold til DDD´s regler for at sikre at alle er opdateret med den nyeste viden om behandling af husdyr. Desvæære er ikke alle dyrlægepraksis medlem af DDD hvilket er meget uheldigt for kunderne hvis uheldet er ude.

Fødevarsstyrelsen kontrollerer løbende vores faglige arbejde primært ved at komme på uanmeldte besøg og gennemgå vores arbejde. Dette for at sikre at dine dyr modtager den mest optimale undersøgelse og behandling.

Kunde i Gundsø Dyreklinik

Som kunde hos os er du sikret en god service på et fagligt højt niveau, og du er garanteret dyrlægehjælp døgnet rundt – hver dag… hele året.
Vi sørger for at holde os opdateret indenfor veterinærmedicin ved at deltage i kurser og efteruddannelse.

Akut opstået sygdom har højeste prioritet og ingen skal vente unødvendigt længe på dyrlægehjælp, når man står med et alvorligt sygt dyr.
Dette gælder både for smådyr og stordyr,- altså uanset om dyret bringes til klinikken eller vi skal komme ud til det sted dyret opholder sig.

Udvidede undersøgelser kræver oftest at dyret bringes til vores klinik.

På klinikken råder vi over alt det moderne udstyr som kræves til at stille en korrekt diagnose,- hvilket er grundlaget for en korrekt og effektiv behandling.

Sidebar