Kattedyrlæge ved Roskilde

På Gundsø Dyreklinik får du altid omhyggelig og omsorgsfuld behandling af din kat.

Vores dyrlæger har indgående erfaring og er fagligt rustet til at tage sig af din kat. Vi går meget op i, at både du og din kat føler sig velkomne, trygge og godt behandlet hos os.

Vores vigtigste mission er, at din kat får et godt, langt og sundt liv, så du og din kat får glæde af hinanden i mange år. Af den grund har vi investeret i klinikressourcer, der gør os i stand til netop det.

Du er meget velkommen til at kontakte os med dine bekymringer og spørgsmål om din kat ved at ringe på telefon 46 78 70 08 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Opstår der problemer her og nu for din kat, så kontakt os. For akut behandling af din kat, klik her.

En dyrlæge til katte i Roskilde med gode kliniktider

Vi har åbent til at tage imod dig og din kat på klinikken mandag til fredag fra kl. 09.00-17.00.

Vi har telefontid mandag til fredag fra kl. 08.00-11.00, hvor du kan fortælle om din kats behov og bestille tid til undersøgelse.

Her får du en kattedyrlæge med fagligt fundament

Hos vores kattedyrlæger får du alle former for behandling til din kat – både de helt almindelige, der sørger for, at din kat altid trives, og de akutte, så din kat hurtigt bliver rask igen.

Vi har både dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejder målrettet mod at sikre din kats trivsel, og vi har kapacitet til de situationer og problemstillinger, som du kan komme ud for med din kat. Det kan være:

  • Forebyggende indsats som f.eks vaccinationer, ormekur, tandrensning og foderrådgivning samt generel rådgivning om kattens trivsel
  • Sterilisation
  • Øremærkning
  • Medicinske lidelser
  • Operationer

Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig. Derfor er du også sikker på, at vi ser din kat som det individ, den er, og at vi kender den værdi, den har for dig. Vi har selv stor erfaring som katteejere.

Kontakt Gundsø Dyreklinik og få den bedste pleje til din kat. Ring på telefon 46 78 70 08 eller udfyld vores kontaktformular.

Sidebar